منابع خبری رژیم صهیونیستی از گفتگوی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا درباره سوریه، غزه و ایران خبر دادند.
ایالات متحده آمریکا و متحدانش با صدور بیانیهای مشترک در حاشیه نشست عقبه (اردن) که پیرامون تحولات سوریه برگزار شد، شروط خود را درباره آینده تعامل با دولت جدید در دمشق اعلام کردند.
امروز سوریه در آزمون سختی قرار گرفته است. تهدید ناشی از تحرکات جریانهای تروریستی مانند القاعده و داعش، نگرانی منطقه را شدیدتر کرده است و بیم آن میرود تروریستها سوریه را به پایگاهی امن برای خود تبدیل کنند.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با اشاره به تحولات منطقه از جمله سقوط حکومت بشار اسد در سوریه گفت: اتفاقات سوریه یک درس برای کشورهای منطقه و هوشیاری بیشتر است.
در تماس تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر، طرفین بر ضرورت تلاش و اقدام جدی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به زیرساختهای سوریه و اشغال سرزمینهای بیشتری از این کشور تاکید کردند.
«محمد البشیر» که روز دوشنبه به عنوان رئیس دوره انتقالی سوریه تعیین شد، چهارشنبه شب در نخستین اظهارنظر خود گفت: حکومت (اسد) حمایت مردمی خود را از دست داده بود، به همین دلیل سقوط آن سریع تر از انتظار رخ داد.
دادستانی کل کشور با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که از فعالان رسانهای و مجازی کشور میخواهد از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش میکند پرهیز کنند. در بخشی از این اطلاعیه آمده است: با افرادی که ضمن اظهارات غیرمسئولانه با انتشار محتوای خلاف واقع، نشر اکاذیب و توهین اقدام به بر هم زدن امنیت روانی جامعه کنند و باعث ترس مردم شوند، بر اساس ...
حزب الله لبنان در واکنش به تحولات سوریه و سقوط حکومت بشار اسد اعلام کرد: آنچه امروز در سطوح مردمی و سیاسی سوریه اتفاق می افتد و انتخاب های سیاسی داخلی و خارجی ناشی از آن، فارغ از هرگونه تاثیر و فشار خارجی، حق انحصاری مردم این کشور است.
نخست وزیر دولت پیشبرد امور سوریه گفت: این کابینه یک دولت موقت تلقی می شود که تا زمان تصمیم گیری در مورد مسائل قانون اساسی تا مارس ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.
سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید ادعا کرد که آمریکا در هیچ عملیاتی در سوریه با اسرائیل همکاری نکرده و اسرائیل به صراحت گفته است که این اقدامات "موقتی برای تضمین امنیت خود" است.